Boot


Informatie over boten en openbaar vervoer per boot.

ELV
De ELV is een in 1994 opgerichte co÷peratie van binnenvaartondernemingen. Zij bieden een compleet logistiek servicepakket. De ELV verzorgt al uw vervoer, door heel Europa. Zij co÷rdineren Ŕn transporteren.

Scheepsregister
Een van de kadastrale registers is het zogenaamde 'scheepsregister'. Vroeger waren daarin vooral grotere schepen opgenomen. Tegenwoordig is het gebruikelijk om ook pleziervaartuigen en woonboten te registreren. Alleen als je jouw schip bij het Kadaster hebt laten registreren, kun je een hypotheek op jouw schip krijgen.Top of Holland Yacht Charter
Top of Holland is een samenwerkingsverband van een groeiende vereniging van onafhangelijke professionele Nederlandse verhuurbedrijven.

VAART! Vrachtindicator
Je kunt je hier aanmelden voor de vrachtindicator. De VAART! Vrachtindicator is uniek in de zin dat er geen actueler medium bestaat waarmee schippers elkaar onderling informeren over het niveau van afgesloten dagvrachten, aangevuld met hun eigen inschatting van de markt. Wederzijds vertrouwen is de basis voor de VAART!Vrachtindicator.

watersport.net
Zeilen, motorboten, varen, etc.


Openbaar vervoer over water:

Connexxion
Hier vindt u meer informatie over de vervoersdiensten van Connexxion over water: Connexxion Ferries - pontveren Noordzeekanaal Fast Flying Ferries (sneldienst Amsterdam-Velsen) Fast Ferry (sneldienst Rotterdam-Dordrecht) Veerdiensten (recreatief) Waterbus (Drechtsteden)
<
Rederij Doeksen
Veerdienst tussen Harlingen, Terschelling en Vlieland.

Seabridges
Veerdiensten-overzicht voor Europa. Ook reserveren.

TESO Texels Eigen Stoomboot Onderneming.
Een bootdienst tussen Texel en Den Helder.

Veerdienst Breskens Vlissingen

Voetveren
Op deze website van de Vereniging Vrienden van de Voetveren vindt je een overzicht van ponten / voetveren in de Benelux.

Wagenborg Passagiersdienst
Naar Ameland en SchiermonnikoogGoogle

bootę Studio Witte Webdesign | Boot