consument 
webwinkelConsumentenbond
De Consumentenbond is dé vereniging in Nederland die opkomt voor de belangen van alle consumenten. Veel informatie over producten, webwinkels en online kopen.Consument en Veiligheid
Onafhankelijke informatie voor consumenten en professionals over risico's in de woon- en leefomgeving en maatregelen die de kans op ongelukken verkleinen. Speciale aandacht voor kinderen (0-4 jaar), jeugd (5-19 jaar) en senioren (55+).

Consumentenvertrouwen
Het consumentenvertrouwen in Nederland op dit moment vind je hier. Ook wordt uitgelegd hoe het consumentenvertrouwen in Nederland door het CBS wordt berekend.

gaslicht.com
Gaslicht.com is de site waar je onafhankelijke en objectieve informatie vindt over energie. Met actuele tariefvergelijkingen en maatadvies over de kosten en kwaliteit van gas, licht en samenhangende diensten. Met de TOP 5 prijsranglijst van goedkoopste energiepakketten en de Stroomwijzer waar je de aanbiedingen ook op andere aspecten én onderling kunt vergelijken.

Kieskeurig
Website voor product en prijsvergelijk.

Nationale Ombudsman
De Nationale ombudsman onderzoekt op verzoek of uit eigen beweging het gedrag van de overheid ten opzichte van de burger. De Nationale ombudsman is onafhankelijk en onpartijdig, en helpt bij problemen tussen u en de overheid.

Nibud
Het NIBUD doet onderzoek naar en geeft informatie over de inkomsten en uitgaven van huishoudens.

Vakantie en Reis klachten
Om rustig op vakantie te kunnen gaan, is het van belang zekerheid in te bouwen. Leden, aangesloten bij het ANVR en herkenbaar aan het ANVR-logo als kwaliteits- en garantiewaarborg, bieden de consument deze zekerheid en kwaliteit. Alle, bij het ANVR aangesloten, reisbureaus en reisorganisatoren zijn vanwege hun ANVR lidmaatschap verplicht aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds.

Tros Radar
het TROS consumenten-programma dat niet alleen zaken aan de kaak stelt maar ook probeert bij te dragen aan een oplossing. Radar is wekelijks te zien op maandag vanaf 19.25 uur op Nederland 2. Radar Radio is iedere woensdag te beluisteren tussen 14.00 en 15.00 uur op radiozender 747 AM.

VARA Kassa
Kassa is het kritische consumentenprogramma van de VARA. KASSA! wordt wekelijks live! uitgezonden en wordt gepresenteerd door Felix Meurders.
Bekijk 'n oude uitzending: breedband (Windows Mediaspeler)
Bekijk 'n oude uitzending: smalband (Windows Mediaspeler)

Webwinkels
Info over webwinkels en online winkelen

yiggers.nl
Als inkoopagent bedingt Yiggers voordeel voor particulieren gemakkelijk voordeel op alledaagse producten. Roep hun hulp in, en zij helpen u kopen.Google

consument


©
Studio Witte Webdesign & websitepromotie.
Consument consumenten webwinkels