dagtrips

Dagtrips


Lekker Weg in Eigen Land
Suggesties voor dagtrips. Tevens verkoop van toegangsbewijzen voor diverse attractieparken. Ideeën voor kinderfeestjes personeelsuitjes, wandel- en fietsroutes, en nog veel meer...Dagje weg
Hier vind je beslist leuke dagtrips, hotels, en vakantietips. dagtrips

Schoolreis Index
Deze index biedt hulp bij het organiseren van dagtrips, een schoolreisje of schoolkamp. Met links naar dierentuinen, attractieparken en pretparken.

Uit-Kalender.nl
Handig zoeksysteem voor dagtrips; evenementen, concerten, beurzen en tentoonstellingen.

Dagtrips naar pretparken en themaparken:

Arsenaal - Vlissingen
Leuke dagtrip naar piratenpark & zeeaquarium. Je kunt hier niet alleen haaien en roggen zien, maar ook een eng spookschip verkennen. Je kunt zien hoe piraten vroeger leefden. Of een schat zoeken op een tropisch eiland.

Autotron Rosmalen
Het bekende automuseum, maar ook het autopretpark met verschillende attracties voor kinderen tot 12 jaar en diverse evenementen.

Aviodrome
Zeer populaire dagtrip: Het Nationaal luchtvaart- themapark dagtrips

Billy Bird - Recreatiepark Hemelrijk
Samen met je kinderen, jezelf eens lekker 'n dagje uitleven in het brabantse Volkel.

Boudewijnpark Brugge
Dolfinarium en pretpark in Brugge.

Duinen Zathe
In de prachtige bosrijke omgeving van Appelscha, ligt attractiepark Duinen Zathe, de ideale bestemming voor een plezierig actief dagje uit.

Drievliet.
Drievliet met haar landschapstuinen werd in 1938 geopend als theetuin met enige schommels en wippen. Het ontwikkelde zich tot een modern en aantrekkelijk attractiepark. dagtrips

Duinrell Wassenaar
Waterpretpark Duinrell in Wassenaar, voor wie zin heeft in een natte dagtrip dagtrips

Efteling
Een van de populairste dagtrips van Nederland: Sprookjespark de Efteling in Kaatsheuvel waar je adembenemende attracties, sprookjes, natuurschoon en spectaculaire shows beleeft.

Fakibolo - Speelpaleis
Voor kinderen in Moergestel, Oisterwijk en omgeving.

Hellendoorn avonturenpark
Avonturenpark Hellendoorn, Surf eens verder als je durft?

Het Sprookjesbos
Themapark in Valkenburg a/d Geul, Limburg, dat in eerste instantie is bedoeld voor uw kinderen. Ze zijn er allemaal, Hans en Grietje, Sneeuwitje en de Zeven Dwergen, Roodkapje en de Boze Wolf. dagtrips

Koningin Juliana Toren
Compleet familiepretpark, gelegen aan de rand van bosrijk Apeldoorn. Het park is zeer goed bereikbaar. Bovendien zorgt de groene Veluwse omgeving voor een sfeervol decor.

Land van Jan Klaassen
Speelpark voor kinderen tot 8 jaar, in Braamt bij Doetinchem.

Land van Ooit
Het bekende sprookjespretpark in Drunen bestaat niet meer.

Linnaeushof
Linnaeushof te Bennebroek is Europa's grootste familiespeeltuin met meer dan 350 speeltoestellen en attracties.

Madurodam Den Haag.
Heel Holland in één stad! Alles waar Nederland beroemd om is vindt u hier op schaal 1:25 tot in de kleinste details nagebouwd.Mini Mundi (Miniatuurpark Walcheren)
Mini Mundi is een nieuw familiepretpark in Middelburg met vele verrassende en spannende familie-attracties, een grote binnen- en een buitenspeeltuin, een megapaviljoen en een compleet miniatuurpark. Beleef met hoge snelheid de familie-achtbaan, de schommelschuit, de autootjes van de Jump Around, de authentieke carrousel, bewonder het park vanuit de 10 meter hoge ballontoren of ervaar een van de vele andere attracties in het nieuwe Familiepretpark Mini Mundi in Middelburg..

Nemo Amsterdam.
In NEMO is een groot aantal attracties te vinden die bezoekers stimuleren in hun fascinatie voor wetenschap en technologie. Op die manier maken bezoekers op een bijzondere manier kennis met een wereld vol natuurweten-schappen, techniek, bio- en gedragswetenschappen en informatie- en communicatietechnologie (ICT). Het vaste aanbod wordt steeds aangevuld met wisselende tijdelijke exposities, speciale vakantieprogrammering, film- en theater-voorstellingen en aandacht voor actuele gebeurtenissen. Onder openingstijden en activiteiten vind je een uitgebreide kalender waarin onze speciale activiteiten zijn opgenomen.

Planetron
Even buiten Dwingeloo, aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld, vindt u het Planetron. Op een groot koepelvormig projectiescherm van 350 m2, het grootste projectiescherm van Noord Nederland, worden duizeling- wekkende film- en sterrenvoorstellingen getoond.

Plaswijckpark
Het Plaswijckpark te Rotterdam is erg veelzijdig. Er zijn dieren, zoals herten en struisvogels te zien, er is een verkeerspark met skelters, stoplichten en een grote speeltuin.

Slagharen
Grote attracties, kleine attracties, shows en theater, zwembad en waterpret. dagtrips

Space Expo Noordwijk
Ruimtevaart is een fantastisch avontuur. Dat kun je zien én meemaken in Space Expo. Space Expo is de eerste grote ruimtevaarttentoonstelling van Europa en het officiële bezoekerscentrum van ESA in Nederland.

Spelerij Dieren (Gld.)
De wonderlijkste speelplek van Nederland. Het is een speelpark in het bos, waar kinderen met hun eigen fantasie en vindingrijkheid een onvergetelijke dag beleven.

Speelstad Oranje
Overdekt attractiepark bij Beilen. Een speelparadijs voor jong én oud. dagtrips

Sprookjeswonderland
Attraktiepark in Enkhuizen. Openingstijden, locatie, evenementen, etc.. dagtrips

Tivoli
Amusementspark Tivoli is gelegen in een bosrijke omgeving in Berg en Dal, vlak bij Nijmegen. In het park is van alles te doen voor kinderen van 2 tot 12 jaar.

TunFun
Overdekt speelpark voor kinderen van 0 tot 12 jaar, in hartje Amsterdam (mr. Visserplein), waar je op een spannende wijze binnen kunt buitenspelen.

Verkeerspark Assen
Hier kunnen kinderen op een leuke en leerzame manier kennismaken met de verkeersregels.


Walibi World (heeft Six Flags Nederland overgenomen)
Walibi World is een attractiepark gelegen in Biddinghuizen (gemeente Dronten) in de Nederlandse provincie Flevoland. Voorheen heette dit park Six Flags.

Zeeland Attracties
Zeeland Attracties is het samenwerkingsverband tussen de leukste belevenissen van Zeeland! Alle attracties vallen onder één en dezelfde eigenaar. Bezoekers kunnen hierdoor profiteren van fikse kortingen.Vaak bezochte Apporte pagina's:
vakantie | sterrenbeeld | Chinees teken | filemeldingen tijdzones | weerbericht | woordenboek
alcoholtest | websitepromotie |
geld | vliegtickets

Google
dagtrips en pretparken

© Webdesigner Studio Witte