Fitness
fitnesstoestelFitness
Beweging is minstens even belangrijk als een gezonde voeding. Een dagelijkse portie fysieke activiteit, op een fitnesstoestel of gewoon op eigen kracht, heeft een positief effect op de gezondheid en verkleint de kans op onder meer hart- en vaatziekten, osteoporose en depressie. Vooral lopen, fietsen en joggen zijn ideale en goedkope manieren om jouw gezondheid en jouw algemene conditie te verbeteren.Fitnesstoestel
Wil je ook binnenshuis aan fitness doen dan is een fitnesstoestel een goede optie. Er bestaat een ruime keuze aan fittness-apparatuur. Houd jouw doelstellingen goed voor ogen en laat je uitvoerig informeren voordat je een fitnesstoestel aanschaft.

fitnesstoestel Een fitnesstoestel kan ook heel leuk zijn; wat dacht je van een tafeltennistafel!

Fitnessapparatuur is niet goedkoop, daarom is het wel zo aantrekkelijk (en gezellig) om een abonnement te nemen bij een fitness- of sportcentrum.

Links

Eigen kracht
1 tot 2 miljoen mensen in Nederland bezoeken regelmatig een fitnesscentrum om te trainen voor een slanker, strakker en/of sterker lijf. Een deel van de bezoekers gebruikt wel eens dopinggeduide middelen om die doelen te bereiken. Het verstandige alternatief is om het op eigen kracht te doen. De Eigen Kracht-website biedt je daarom no-nonsense informatie over training, afvallen, voeding, motivatie en voedingssuppletie die actueel, wetenschappelijk onderbouwd en praktisch is.

Keurmerk fitness
Een door de stichting LERF aangesteld onafhankelijk keuringsbureau stelt vast of een fitness/sportcentrum voldoet aan de eisen die aan professionele bedrijven in deze branche gesteld mogen worden.

Pure kracht
www.purekracht.nl is een uitgave van de Koninklijke Nederlandse Krachtsport en Fitnessfederatie (KNKF) en het Nederlands Centrum voor Dopingvraagstukken (NeCeDo). De website biedt een overzicht aan kennis, activiteiten en producten van het project Pure Kracht.

Cios-opleidingen:
Arnhem: www.rijc.nl/cios
Goes: www.ciosgoes.nl
Haarlem: www.novacollega.nl/cios
Heerenveen: www.frieslandcollege.nl
Sittard: www.ciossittard.nl

KNKF
website van de Koninklijke Nederlandse Krachtsport en Fitnessfederatie.

Voedingscentrum
Website van het voedingscentrum, voor vragen over voeding.

Minvws
Website van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

www.sportkeuring.nl
Website met een overzicht van de erkende sportmedische instellingen.


Google


Zie ook de rubriek: gezondheid | overgewicht
fitnesstoestel
fitness | fitnesstoestel
Websitepromotie Studio Witte Eindhoven