Kozijnenkunststof kozijn Links naar sites met info over kozijnen.

zijn je kozijnen aan vervanging toe? Past er dubbel glas in de bestaande kozijnen? Deze zaken zijn waarschijnlijk moeilijk zelf te beoordelen. Het vervangen van kozijnen is dan ook geen alledaagse klus. Een klus die je eerder zult uitbesteden dan zelf doen. En dan is het handig om te weten voor welke keuzes je komt te staan. Is het bijvoorbeeld nodig om een vergunning aan te vragen? Wat zijn de voordelen van extra isolerend glas? En hoe krijg je de afspraken met de aannemer duidelijk op papier?Bouwvergunning
Voor het vervangen van een kozijn is in principe geen vergunning nodig. Hierop bestaan uitzonderingen, bijvoorbeeld als het een monumentaal pand betreft. Het is altijd vereist dat de verbouwing aan de wettelijke eisen van het Bouwbesluit voldoet. Overleg dit met de aannemer.

Elram Kunststof Kozijnen
Hier kan je de prijs van kunststof kozijnen berekenen

Politiekeurmerk Veilig Wonen
Het Politiekeurmerk Veilig Wonen® is er voor iedereen. Of je nu eigenaar of huurder bent van een bestaande woning of een nieuw te bouwen huis of flat. Je kunt inbrekers vóór zijn door jouw kozijnen aan te (laten) passen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®.

Verbouwwijzer Kozijnen
Alle belangrijke informatie over (het vervangen van) kozijnen.

vrom
Het ministerie van vrom geeft veel informatie over bouwen en bouwvergunningen.

Zie ook de rubrieken: serre, wonen, hypotheek, aannemer, notarisGoogle

kozijnen
Kozijnen
© Webdesigner Studio Witte