Gratis prijzen winnen

prijsvraag
Op internet kun je een hoop gratis prijzen winnen. Maar zijn die prijzen wel zo gratis als men doet voorkomen? Niemand geeft zomaar iets weg!

In het gunstigste geval is het de bedoeling dat je kennis maakt met een (nieuw) produkt. Door het produkt via een prijsvraag weg te geven maakt men op een voordelige manier reclame en hoopt men dat je het produkt, ook als je niets wint, toch gaat kopen. Er zijn ook nogal wat prijsvragen waaraan je pas mee kunt doen als je eerst allerlij persoonlijke gegevens invult. Hiermee moet je voorzichtig zijn want die gegevens kunnen gebruikt worden voor spam of andere reclame-doeleinden.Let op, niet alles is gratis!
Ook zijn er prijsvragen waarvoor toch nog iets betaald moet worden als je wint, verzendkosten bijvoorbeeld. En soms moet je om een prijs te kunnen winnen eerst iets kopen, dat is dus helemaal niet gratis! Ons advies is: Kijk eerst even goed uit voordat je meedoet aan een prijsvraag op internet. Lees in elk geval eerst de voorwaarden en privacy statements!


Google


Zie ook: gratis spullen | gratis software
gratis
Prijsvragen, gratis prijzen winnen.
webdesign Studio Witte