Bedrijfsleven

bedrijfslevenAntwoord voor bedrijven
Antwoordvoorbedrijven.nl is dé website van de overheid voor het bedrijfsleven. Met actuele informatie over wetten en regels, vergunningen, subsidies en belastingen.
Bedrijfsleven
In dit dossier vind je informatie over de wijze waarop het ministerie van Buitenlandse Zaken zich bezighoudt met de private sector in ontwikkelingslanden en op de internationale markten en de rol die het Nederlandse bedrijfsleven daarin kan spelen.

BINT
In 2002 is het nationale onderzoeks-programma 'Bedrijfsleven in Nederland in de twintigste eeuw' (BINT) van start gegaan. Het onderzoeks-programma is door de groep bedrijfs-geschiedenis van de Universiteit Utrecht geŽntameerd. Ook het NEHA, de Erasmus Universiteit Rotterdam en de Universiteit Eindhoven participeren in het programma.

Categorie Bedrijfsleven Wikipedia
De categorie Bedrijfsleven bevat een overzicht van artikelen in Wikipedia met betrekking tot bedrijfsleven.

Europa
De website "EUROPA" is de toegangspoort tot de Europese Unie (http://europa.eu). Deze site maakt het mogelijk de actualiteit in de Europese Unie te volgen en basisinformatie te verkrijgen over de Europese integratie. De bezoeker heeft ook toegang tot alle van kracht zijnde wetteksten.

Europese commissie - bedrijfsleven
Meertalige praktische informatie en online-overheidsdiensten voor bedrijven die in een ander EU-land zaken willen doen.

Consumentenvertrouwen
Het consumentenvertrouwen in Nederland op dit moment vind je hier. Ook wordt uitgelegd hoe het consumentenvertrouwen in Nederland door het CBS wordt berekend.

ECABO
De activiteiten van ECABO zijn erop gericht, dat het bedrijfsleven de goed gekwalificeerde mensen kan krijgen die het nodig heeft, in voldoende aantallen.

Kenniscentra beroepsonderwijs bedrijfsleven
Centrale doelstelling van de kenniscentra beroepsonderwijs bedrijfsleven is ervoor te zorgen dat de vakbekwaamheid in hun branche op een zo hoog mogelijk niveau wordt gebracht ťn gehouden. Ze volgen de marktontwikkelingen in de branche en het onderwijs op de voet en vertalen deze kennis in verschillende producten: adviezen, voorlichting, opleidingen en trainingen. Als centraal ontmoetingspunt en expertisecentrum van hun bedrijfstak vormen de kenniscentra beroepsonderwijs bedrijfsleven een brugfunctie tussen het onderwijs en het georganiseerd bedrijfsleven in Nederland. Zij beschikken over een uitgebreid netwerk met zuster- en branche-organisaties in het buitenland.

NOB
De Nederlandse Onderzoek Databank (NOD) is een openbare online databank met informatie over wetenschappelijk onderzoek, onderzoekers en onderzoekinstituten. De NOD bestrijkt alle wetenschappelijke disciplines (multidisciplinair) en is daarmee de nationale etalage voor onderzoekinformatie. Rond de 200.000 unieke bezoekers per maand bekijken de informatie uit de NOD op de website van onderzoekinformatie.Google
© Studio Witte Websitepromotie | bedrijfsleven.