Vakantie

vakantie
Anwb
Enorm veel reis- en vakantie-informatie.

Arakea
Biedt een breed assortiment: rondreizen, strandvakanties, stedentrips, wintersportvakanties, autoverhuur en vliegtickets.

ANVR
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisbureaus.

Cybercafe.com
Wil je internetten tijdens je vakantie dan is het verstandig om voordat je vertrekt bij Cybercafe te kijken of er een internetcafe in de buurt van jouw vakantiebestemming is. Internetcafe's komen en gaan, dus check even of het gevonden internetcafe nog wel bestaat!

Cybercaptive.com
Bij deze zoekmachine kun je kijken of er een internetcafe in de buurt van jouw vakantiebestemming is. Internetcafe's komen en gaan, dus check even of het gevonden internetcafe nog wel bestaat!

Europa
Van een groot aantal vakantielanden in Europa heeft Apporte een aantal nuttige links verzameld.
Direct naar: Frankrijk, Duitsland, Itali?, Spanje, Portugal, Belgi?, Griekenland, Oostenrijk.

Kids-and-Trips
De website Kids-and-Trips geeft informatie en tips aan ouders die met hun kinderen op vakantie willen.

Op Vakantie
Onafhankelijke reis-site gericht op iedereen in Nederland en Belgi? die op vakantie gaat. Tevens kun je hier een vakantie uitzoeken en online boeken.

Reis om de wereld
Reis om de Wereld is een avontuurlijke en informatieve site over vakantiereizen. Ze zijn helemaal onafhankelijk, dus niet verbonden aan een reisorganisatie, instelling, bedrijf of vereniging. Je vindt er veel info over vakantielanden. En om je te helpen bij het kiezen van een bestemming staan er veel reisverhalen op de site.

Tijdzones | Wereldtijden
Voor je op vakantie gaat kun je hier zien hoe laat het is in alle landen van de wereld.

Travelmarker
Travelmarker stelt je in staat om snel en doelgericht te zoeken naar relevante vakantie- en reisinformatie. Je verspilt er geen tijd met het bezoeken van onzinnige websites, want ze selecteren de sites nauwkeurig en geven vooraf aan wat je kunt verwachten, en in welke taal. Bij Travelmarker vind je naast links naar interessante sites ook veel nuttige tips en actuele achtergrondinformatie. Kortom, alles wat je nodig hebt voor de voorbereiding van je vakantie.

Vakantieboekje
Vaak merk je pas tijdens de vakantie dat je t?ch belangrijke dingen bent vergeten. Dit kan vooral vervelend zijn voor je gezondheid of je reisveiligheid. Speciaal hiervoor is deze website samengesteld. Bevat lijst met nuttige zaken voor tijdens de vakantie.

Vakantietaal.nl
Het spreken van enkele woorden in de taal van je vakantieland maakt vaak een wereld van verschil.Dowload hier gratis bliksemtaalcursussen in MP3.

Samen op Vakantie
Alles over vakantie met baby's, peuters, kleuters en kinderen tot 12 jaar. Nieuw: wissel vragen en ervaringen met andere ouders uit via het vakantieforum. Mooie site.

Zie ook: Wintervakantie Hotels Reizen Kamperen

vakantiereizen