Geldgeld.Van geld drukken
tot en met geld lenen...Beleggen
Informatie en links over beleggen.Banksparen
informatie over banksparen

Bereken Het
Bereken Het biedt een steeds groeiende verzameling financiŽle berekeningen voor sparen en beleggen, geld lenen, fiscaliteit, etc.. geld lenen

Eurocalculator

Euronext
Euronext is de eerste volledig geÔntegreerde, grensoverschrijdende Europese markt voor aandelen, obligaties, derivaten en commodities. Euronext is in september 2000 ontstaan uit de fusie van de beurzen van Amsterdam, Brussel en Parijs.

FX.nl
Met overzichten van (bijna) alle verzekeraars, banken, Vermogensbeheerders en adviseurs.

Geld lenen op een rijtje
Alle informatie over geld lenen op een rijtje. U kunt zelf berekeningen maken. Geeft informatie over soorten leningen, geldverstrekkers en belastingen.

Geld- en bankmuseum
De stichting Geld- en Bankmuseum is een kenniscentrum waarin numismatiek centraal staat en een podium voor geldcultuur. Onder geldcultuur wordt verstaan de rol en invloed van geld in de samenleving.

Grens Wissel Kantoor
Naast het wisselen van geld, vind je bij het gwk allerlei producten op het gebied van geld, toerisme, communicatie en nog heel veel meer. Met de GWK Koersconverter bereken je snel en eenvoudig de tegenwaarde van de ene valuta in de andere.

Grijp je kansen
Ruim 430.000 kinderen onder de 18 groeien op in een gezin dat minder dan 1150 euro netto in de maand heeft te besteden. Hoeveel gezinnen gebruik maken van inkomensondersteunende maatregelen (een bijdrage voor een schoolreisje bijvoorbeeld), is niet bekend. Maar geschat wordt dat 40 procent van de gezinnen die ervoor in aanmerking komen, daar geen gebruik van maakt. Voor deze kinderen en hun ouders heeft het Nibud op verzoek van staatssecretaris Van Hoof van Sociale Zaken de nieuwe website www.grijpjekansen.nl ontwikkeld. Daarop staan alle financiŽle tegemoetkomingsregelingen op een rij.

Gouden handdruk
helpt u eenvoudig en doeltreffend, in 3 heldere stappen, aan de antwoorden die u nodig heeft om duidelijkheid in uw situatie te brengen en een overzicht te krijgen van de mogelijkheden waaruit u kunt kiezen.
hypotheek
Hypotheek
Informatie over hypotheken.

IBAN calculator
Berekenen of controleren

Inflatie
Definitie van inflatie en uitleg

Johan Enschede
Zouden we allemaal wel willen: geld drukken!

Kieskeurig
Website voor product en prijsvergelijk.

Koninklijke Nederlandse Munt
De Koninklijke Nederlandse Munt is als opvolging van De Nederlandse Munt waarschijnlijk het oudste nog bestaande bedrijf van Nederland. Zoín duizend jaar geleden werden in Utrecht de eerste munten geslagen. Het huidige munthuis is sinds 1567 tot heden onafgebroken in bedrijf.

Lenen kost geld
Informatie over de risico's van geld lenen.

Loonwijzer
Zie hier hoeveel geld jouw beroepsgroep gemiddeld verdient.

Loterij-uitslagen op teletekst
Staatsloterij, Postcodeloterij, Toto13, Lotto en Paardentoto.

Meldnummers gestolen of verloren passen.
Is uw Pinpas / bankpas gestolen of zoekgeraakt ? Hier vindt u een overzicht van alle meldnummers.

Minimumloon
Hier vind je het huidige minimumloon en minimum jeugdloon.

Modaal inkomen
Hier vind je het huidige modaal inkomen

Nibud
Het NIBUD doet onderzoek naar en geeft informatie over de inkomsten en uitgaven van huishoudens.

Nibud Jong
Een site over geld voor jongeren

Sociale Verzekeringsbank SVB
Voert de volgende wetten en regelingen uit: Algemene Ouderdomswet (AOW), Algemene nabestaandenwet (Anw), Kinderbijslag, Remigratie, Persoonsgebonden Budget (PGB), Tegemoetkoming Onderhoudskosten thuiswonende Gehandicapte kinderen (TOG), Asbestregeling en de Stichting Financiering Voortzetting Pensioenverzekering (FVP).

Teletekst nos
Direkt naar de wisselkoersen-pagina.

Travelstreet - Bankbiljetten
Alle bankbiljetten van de wereld zijn hier te zien

Veilig bankieren en pinnen
De banken beheren uw geld. Veiligheid staat daarbij voorop. Of het nu gaat om uw betaalrekening of uw spaartegoed, om internetbankieren of uw PINpas. Meestal gaat dat goed. Maar criminelen zoeken altijd naar nieuwe manieren om onze klanten te duperen. De banken zijn daar heel alert op en passen hun systemen en procedures daar continu op aan. Om te voorkomen dat uw gegevens toch worden misbruikt, is het belangrijk dat u weet welke maatregelen de banken nemen, welke manieren criminelen gebruiken en hoe u dat voor kunt zijn. Op deze website leest u daar meer over. Een veilig betalingsverkeer is een zaak van ons allemaal.

Vermogensbelasting

Zelf je schulden regelen
Op deze site leest u hoe u iets kunt doen aan uw schulden.Google

geld_lenen


© Studio Witte Webdesign | geld lenen